המוצר נוסף לסל הקניות:
משלוח מגשי פירות מעוצבים מהיום להיום
מגשי פירות העונה
מגשי פירות טריים ואיכותיים מבית באלי פרי
מגשי פירות לאירוח קסומים, מעוצבים ואיכותיים
המגשי ססגוניים מלאים בויטמינים וסיבים תזונתיים. מגיעים כמארז פירות מפנק או סלסלת פירות מתוקה טרייה ומפנקת בדרך אליך!
מארזי פירות של באלי פרי, הם חוויה חדשה של פירות וירקות מהטבע שלא הכרנו! יש לכם אירוע מתקרב בפתח? יומולדת, בר מצווה או ברית? באלי פרי מספקים מגשי פירות לאירוח מפנקים לכל מסיבה ומפתיעים את האורחים עם טעמים והנאות שלא טעמתם מעולם. מגשי הפירות שלנו הם התחליף המושלם לעוגות ועוגיות גדושי הסוכר והפחמימות הריקות.
מארז פירות מפנק לאורחים
יש לכם אורחים או לקוחות חשובים שצריכים להגיע בקרוב ואתם רוצים לגרום להם להרגיש שאתם ברמה אחת מעל כל המתחרים? הפתיעו אותם עם מארז פירות המוגשים בצורה ייחודית, ותתחילו את הפגישה ברגל ימין.
כמו כן, לקוחות עסקיים המעוניינים בהזמנה קבועה בשבוע יכולים לתאם איתנו דילים מיוחדים.
תשוקה, אהבה, אקזוטיות, פיתוי, קסם, שמחה, התלהבות, כמיהה, רגיעה... רגשות הפורצים מתוך סלסלת פירות חתוכים טרופיים יפיפייה. בגלל הטריות, בגלל ההגשה המרגשת, בגלל הטעמים והניחוחות המרעננים, בגלל הבריאות, בגלל הכיף!
אתם שואלים אנחנו עונים
בין אם חתכתם את הפירות או שמא הם "נפצעו", פירות תמיד משחירים בשל סיבה ספציפית אחת - תגובה כימית. התגובה הכימית הזאת נקראת חמצון, והיא למעשה תוצאה של אנזים בשם פוליפנול אשר מגיב לחמצון ויוצר מולקולות כהות
השחרת פירות מתרחשת בדרך כלל כאשר הפרי נחתך, כאמור, משום שהדבר מאפשר לחמצן להגיע לתאים הפנימיים של הפרי.
בתוך כך, השחרה כזו יכולה להתרחש גם כאשר הפרי נשאר בחוץ זמן רב מדי, או כאשר הוא מבושל בטמפרטורות גבוהות. עם זאת, חשוב לציין כי השחרת הפירות תלויה לא רק בחמצון של הפרי, אלא גם במזג האוויר ובתנאי האקלים בחלל.
חשוב לציין, אמנם תהליך ההשחרה של הפירות הוא תהליך טבעי, אבל ניתן למנוע את אותו בכמה דרכים פשוטות.
בין אם אתם מעוניינים להזמין מגש פירות מסוג כזה או אחר, אתם תמיד תקבלו מגש פירות ארוז, אטום וכזה שהחמצן לא חודר פנימה אליו.
עם זאת, חשוב לקחת בחשבון שאף מגש פירות, ארוז טוב ככל שיהיה – אינו אטום הרמטית.
מגשי הפירות תמיד יהיו טריים, אך יש לקחת בחשבון שכל מגש סופו להשחיר בשלב מסוים. במילים אחרות ובנימה מעט הומוריסטית, הדרך הכי טובה למנוע השחרת פירות היא אכילתם כאשר הם טריים.
לסיכומו של דבר, אם אתם מעוניינים לשלוח מגש פירות כמתנה, תמיד יהיה חשוב להקפיד שאתם שולחים מגש טרי ככל הניתן. כך, תוכלו להבטיח איכות וטעימות גם יחד.
בעוד שפירות משולבים לא פעם בתפריטים תזונתיים ודיאטטיים, חשוב לזכור שגם מגשי פירות בריאים ככל שיהיו, כוללים סוכרים בתוכם. לכן, חשוב לדעת כמה קלוריות יש בפירות שאתם אוכלים.
הנה כמה מהפירות הנפוצים והקלוריות בתוכם:
- רימון: 100 גרם רימון כולל בתוכו כ-80 קלוריות.
- תותים: 100 גרם תותים יכללו כ-30 קלוריות.
- תמרים: 100 גרם תמרים יכללו בתוכם כ-270 קלוריות.
- אבטיח: 100 גרם אבטיח יכללו כ-30 קלוריות.
- אנונה: 100 גרם אנונה יכללו כ-75 קלוריות.
לכל פרי יש את היתרונות והחוזקות שלו. כחלק מהשיקולים לאכול מגשי פירות כאלו או אחרים, צריך להביא בחשבון את הסיבים התזונתיים שיש בכל פרי ופרי.
למשל, פטל, תמרים, גויאבה וחמוציות הם הפירות שכוללים את כמות הסיבים הגדולה ביותר ל-4 – 6.5 גרם.
בסופו של יום, כאשר תרצו לשלב יותר פירות במגש הפירות שלכם, צריך לקחת בחשבון גם פקטורים בריאותיים.
למשל, אנשים סוכרתיים חייבים להכיר את סוגי הפירות המותרים להם.
בעוד שכל מגש פירות מציע יתרונות משלו, כדאי לדעת שיש מגשי פירות הנחשבים בריאים יותר.
למשל, פלטת פירות עם כמות נאה של רימון, שהוא מקור מצוין לוויטמין C, ויטמין K, ויטמין E, אשלגן, מגנזיום, וחומצה פולית. כמו כן, רימון גם עשיר בנוגדי חמצון, אשר יכולים לעזור להגן על הגוף מפני נזק ברמת התאים.
בנוסף, גם אבוקדו נחשב בריא במיוחד כי הוא כולל בתוכו סיבים תזונתיים, ויטמין K, ויטמין C, ויטמין B6, אשלגן, ומגנזיום. מעבר לוויטמינים האלו, באבוקדו יש גם שומן בלתי רווי, אשר יכול לעזור להוריד את רמות הכולסטרול.
ישנן כמה וכמה שיטות לשימור מגש הפירות שלכם, במיוחד לאחר שפתחתם אותו:
- אחת הדרכים הכי נפוצות היא מזיגת מיץ הדרים לכלי עם הפירות החתוכים. מיץ הדרים ידוע בכמה מאפיינים שונים, כמו למשל מאפיין החומציות, כאשר חומציות זו מסוגלת לעכב את תהליך ההשחמה האנזימטית של מגשי פירות מסוגים שונים.
- שימוש בלימון הוא אפשרי גם כן, מכיוון שגם הלימון חומצי ומעכב השחמה אנזימטית.
- עבור מי שפחות מעוניינים לשמור על הקלוריות, כדאי לדעת שגם דבש נחשב חומר משמש אשר מסוגל לעכב השחרת פירות. הכוונה היא לדבש גולמי אשר מוהלים אותו במים (יחס של כ-1 כפית דבש ל-9 – 10 כפות מים).
- אחסון הפירות במכלים אטומים מוביל לדילול החמצן ומניעת חדירתו, כך שלאחר חיתוך הפרי חשוב לאחסן אותו במהרה.